Elektroniikan sopimusvalmistus

Jotel Oy on kokenut ja luotettava elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikan alihankinnan suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen ja logistiikkaan. Tutustu palveluihimme!

Elektroniikan sopimusvalmistus sisältää kokonaisuudessaan:

  • Suunnitteluyhteistyön
  • Protosarjat
  • Tuotannollistaminen – muutokset ja optimoinnit
  • Tuotantosarjat
  • Materiaali- ja logistiikka hallinnan
  • Valmistuksen, kokoonpanon ja testauksen
  • Toimitus loppuasiakkaille
  • Elektroniikan sopimusvalmistaja tuotteen koko elinkaaren

Elektroniikan alihankinnassa ja valmistuspalvelussa olemme tottuneet työskentelemään myös vaativien kokoonpanojen ja vaativiin olosuhteisiin liittyvien tuotteiden kanssa, muun muassa prosessi- ja mittausteknologian tarpeisiin. ISO9001:2015 -laatujärjestelmä sekä ATEX EN ISO/IEC 80079-34(2011) -laajennus valmistuksessa antavat varman pohjan tuotteiden valmistukselle. Jotel on luotettava elektroniikan sopimusvalmistaja.

Sujuvaa palvelua ja saumatonta yhteistyötä

Syvennymme tuotteeseesi, optimoimme sen valmistuskustannukset ja kokoonpanon, sekä reagoimme välittömästi muutostilanteisiin. Perehdymme koko tuotteen elinkaareen jo sen suunnittelusta asti ja palvelemme asiakkaitamme aina valmiitten tuotteiden toteutuksesta yksittäisten osakokoonpanojen valmistukseen.

Puhumme suunnittelijoidesi kanssa samaa kieltä ja oivallamme kuhunkin tilanteeseen tuotannollisesti parhaat ratkaisut. Yhteistyökumppaneidemme avulla suunnittelemme niin elektroniikkaan, automaatioon kuin tuotteesi ulkonäköön ja pakkaukseen liittyvät asiat. Sertifioitu laatujärjestelmä takaa tehokkaan ja turvallisen palvelun sekä varmat toimitukset.

Mitä saat?

Suunnittelupalvelut
Laaja kumppaniverkosto monenlaisiin suunnittelutarpeisiin – elektroniikka, automaatio, ulkoasu ja pakkaus

Valmistuspalvelut
Sertifioitua laatua, joustavuutta ja nopeutta – protosarjasta valmiiksi tuotantosarjaksi. ATEX EN ISO/IEC 80079-34(2011) -laajennus.

Logistiikkapalvelut
Materiaali- ja logistiikkahallinta – elektroniikkatuotteesi ulkoasu, pakkaus ja toimitus loppuasiakkaalle asti