Automaatiokeskusten sopimusvalmistus

Jotel Oy valmistaa automaatiokeskuksia ja -järjestelmiä erityiskäyttöön eri toimialoille. ATEX-laajennuksen myötä voimme valmistaa myös räjähdysherkissä tiloissa käytettäviä automaatiokeskuksia.

Automaatiokeskukset ja automaatiojärjestelmät – sopimusvalmistus kattaa:

  • Automaatiokeskukset: piensarja- ja yksittäisvalmistus sekä testaus
  • Materiaali ja -logistiikkahallinnan
  • Koko tuotantoketjun hallinta valmistuksen sujuvuuden varmistamiseksi

Automaatiokeskusten valmistus mahdollistaa laajemman tuotetarjonnan asiakkaillemme. SGS-FIMKOn myöntämä EN 61439 –standardin mukaisesti sertifioima tuotanto mahdollistaa FI-merkin käytön. Olemme erikoistuneet valmistamaan erityiskäyttöön tarkoitettuja automaatiokeskuksia ja -järjestelmiä eri toimialoille.

Automaatiokeskukset vaativiin olosuhteisiin / ATEX

ISO9001:2015 –laatujärjestelmä sekä ATEX (EN ISO/IEC 80079-34 (2011) –laajennus valmistuksessa varmistavat, että saatte vaativimmatkin tarvitsemanne kokoonpanot laadukkaasti ja luotettavasti. Voimme ATEX-laajennuksen myötä valmistaa automaatiokeskuksia myös räjähdysherkissä tiloissa käytettäväksi.

Hallitsemme materiaalilogistiikan- ja valmistuksen, tarpeen mukaan myös testauksen. Kun koko tuotantoketju järjestyy meidän kautta, voitte olla varmoja yhteistyön ja valmistuksen sujuvuudesta.

Mitä automaatiokeskusten sopimusvalmistus kattaa?

Valmistuspalvelut
Automaatiokeskukset ja automaatiojärjestelmät valmistetaan piensarjoina tai yksittäiskappaleina. Tuotantoketjun hallinta ja ISO9001:2015 -laatujärjestelmä.

Logistiikkapalvelut
Automaatiokeskusten sopimusvalmistuksen materiaali- ja logistiikkahallinta.