SERTIFIOITU TUOTANTO

ISO9001:2015 –laatujärjestelmä yhdistettynä ATEX (EN ISO/IEC 80079-34 (2011) –laajennukseen antaa takeet valmistusprosessin laadusta, myös vaativienkin kokoonpanojen kohdalla. Tuotantomme huolehtii tuotteenne valmistuksesta huolellisesti koko tuotantoketjun alusta sen loppuun saakka, tinkimättä tarkoista ja korkeista laatuvaatimuksista.

ATEX tuotteet räjähdysherkkiin tiloihin

ATEX-laajennuksen ansiosta pystymme valmistamaan tuotteita käytettäväksi räjähdysherkissä tiloissa. Tällaisissa tiloissa on ensisijaisen tärkeää, että elektroniset laitteet on valmistettu turvallisesti eivätkä ne aiheuta missään tilanteessa vaaraa tilassa oleville tai sinne varastoiduille tuotteille. ATEX-hyväksyttyjä tuotteita käytetään tyypillisesti esimerkiksi polttoaineen jakelussa ja varastoinnissa, räjähdevarastoissa ja muissa paikoissa, joissa räjähdysherkkyys on tavanomaista korkeammalla.
Mikäli yrityksesi tarvitsee ATEX-hyväksytyn tuotteen, voitte kääntyä meidän puoleen.

Palveluksessasi Jotel Oy

Vuonna 1984 perustettu Jotel Oy on laadustaan tunnettu elektroniikan ja automaatiokeskusten sopimusvalmistaja. Pirkanmaalla sijaitseva yritys on niittänyt mainetta lukuisten kansainvälisten yritysten sopimusvalmistajana, jonka valmistamia tuotteita on käytössä ympäri maailmaa. Palvelemme asiakkaitamme aina mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, valmistaen niin osakokoonpanoja kuin valmiita tuotteita.